G-Maxx travel broek

G-Maxx travelstof broeken

Als je eenmaal begint aan een G-Maxx travel broek, ben je snel om! Het zijn hele fijne broeken van een mooie travelstof kwaltiteit.  De g maxx travel broek zwart is natuurlijk de populairste.
Ga naar G-Maxx kleding

G-Maxx Claire broek zwartG-Maxx heeft verschillende modellen travelstof broeken. De G-Maxx travel broek Tiffany en de Claire zijn de populairste in g maxx travel broek zwart.
G-Maxx heeft broeken in verschillende diktes voor de verschillende seizoenen. Als het vriest en je moet op de fiets, dan adviseren wij een warmere broek

Doordat de broeken gemaakt is van polyamide en elastan is het zeer comfortabel om te dragen, vooral de hoogwaardige elastan heerlijk. De travelstof zelf heeft een grotere elasticiteit dan gewoon garen.
Travelsstof is
Extra comfortabel door stretching
Makkelijk schoon te maken
Snel droog
Pilt niet
Ademend en je hoeft het niet te strijken
Je vindt de travelbroeken van G-Maxx die wij op dit moment op voorraad hebben hier: G-Maxx kleding G-Maxx kleding G-Maxx kleding % (viavillaggio.nl)

 

Wat zijn Travelbroeken?

Wat zijn travelbroeken? Travelbroeken zijn heerlijk dragende broeken, zoals de naam al doet vermoeden, zeer comfortabel tijdens het reizen. Het voordeel van travelstof is dat de stof niet kreukt, supersnel droogt en zeer comfortabel is om te dragen. Je vindt broeken van verschillende merken, maar wij verkopen Gmaxx travelbroeken in Noord-Scharwoude Dit is vlak bij Alkmaar, Broek op Langedijk en Heerhugowaard.
Het is een Nederlands merk met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Broek vanaf 49,95, dit zijn uni stoffen.
De bedrukte travelbroek kost 64,95.

Hoe de maat van een travelbroek bepalen?

Travelbroeken mogen wat losser, anders lijken ze meer op een legging, maar heel veel mensen dragen ze toch graag wat strakker. Zit je tussen twee maten in, dan raden we van de meeste merken de kleinere aan.
Vaak sluit een G-Maxx travel broek met een een touwtje  om hem naar de taille te trekken die je wilt.

 

 

Op onze socials Facebook en Insta vind je filmpjes van al onze artikelen, ook de G-Maxx travel broek