G-MAXX

G-maxx is een op en top Nederlands dameskledingmerk, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware hit. In 2015 werd de eerste collectie gelanceerd en sindsdien heeft het merk een enorme vlucht genomen.

Het merk begon in 2015 en heeft nu acht collecties per jaar. Wij verkopen het al vanaf de start van G-Maxx en kijken altijd weer uit naar het voor orderen en nog leuker, naar het moment dat de collecties worden uitgeleverd!

G-Maxx is één van de favoriete merken uit onze winkel. Net een stapje hoger qua prijs als dat je van ons gewend bent, maar wel erg mooi en kwalitatief erg goed. Onze G-maxx collectie vindt je hier
Het doet niet onder voor merken als bijvoorbeeld Studio Anneloes of Penn&Inc, maar is een stuk betaalbaarder.
Wij verkopen G-Maxx al vanaf hun eerste collectie in 2015 en verheugen ons nog steeds elke keer op de nieuwe collectie.

Dit merk is sinds 2015 alleen maar populairder geworden. Er staat echt een merk en we merken dat we echte fans hebben in onze winkel!
Het is vooral bekend om zijn mooie travelkwaliteit Travelstof broeken, Travelstof blouses, Travelstof tunieken, Travelstof jurken, alles vind je in deze collectie

G-MAXX KLEDING ONLINE

G-maxx heeft 4 hoofd collecties en 4 flash collecties, voor elk seizoen één. Wij proberen de collectie altijd zo snel mogelijk voor jullie online te zetten


G-MAXX KLEDING SALE
Bij Via Villaggio hebben we vaak leuke aanbiedingen, maar geef je je op voor onze Whatsapp verzendlijst, krijg je standaard 10% korting op dit merk bij ons in de winkel.

MATEN
Dit merk is verkrijgbaar in de maten XS tm XL of de basis broeken tot en met XXL, Meestal valt het allemaal goed op maat, dus S valt als 36, M als 38 etc Mocht het anders zijn, vermelden we dit bij het artikel

Wil je zien hoe de kleding zit, kan je kijken op ons YouTube kanaal, Facebook of Insta. Hier vindt je genoeg foto’s en filmpjes om een goede indruk te krijgen. Ben je ook fan van G-Maxx? Meld je aan voor onze Whatsapp lijst en ontvang de foto’s van de nieuwe collectie zodra we het binnen hebben in je telefoon. Als je iets leuk vindt en je wilt dat we het apart leggen, kan je er gelijk op reageren in de app.
G-maxx staat voor brede collecties die actueel en direct draagbaar zijn. Het team streeft ernaar om fashion forward items aan te bieden, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook betaalbaar.
Wij zijn echt fan van dit merk en hebben veel liefhebbers onder onze klanten

https://viavillaggio.nl/HOME/product-categorie/g-maxx/