Verzending en retourneren

Als u de track en trace code van uw pakketje nog niet hebt gekregen van ons, zit deze misschien tussen de spam. Retouren verwerken we altijd zo snel mogelijk, maar in drukke tijden in ieder geval binnen 14 dagen!
Heeft u een vraag over uw retour? Kijk eerst eens bij Veelgestelde vragen Misschien staat je antwoord er al tussen!

Wij verzenden met PostNL. We verzenden de bestellingen op de dagen dat we geopend zijn, we zijn open en verzenden van woensdag tot en met zaterdag .

Bestellingen geplaatst van zondag tot en met woensdag worden dus woensdag verzonden met PostNL.

De verzendkosten van PostNL zijn € 5,-.
Omdat we lage marges en niet te dure collectie hebben, kunnen we de bestellingen helaas niet gratis versturen.
Bestellingen vanaf € 100,- versturen wij wel gratis, maar komt een deel van de bestelling retour, waardoor het bedrag van de bestelling onder de €100,- komt, verrekenen we alsnog de verzendkosten

De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening, net als het risico voor de retourzending .

– Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:
1) U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren na ontvangst van de artikelen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. We stellen het heel erg op prijs als u de artikelen zo snel mogelijk retourneert, we zijn namelijk maar een klein winkeltje met een snel wisselende collectie en dan kunnen we er een ander ook snel weer blij mee maken!
2) De goederen dienen ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Gedragen kleding wat retour komt, sturen we naar u terug zodra de verzendkosten zijn overgemaakt.
3) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
5) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.
6) Vul op de retourkaart die bij uw pakketje zit, de naam in die bij het rekeningnummer hoort waarop het retourbedrag mag worden terug gestort en het bestelnummer van uw bestelling. Dan kunnen wij het retour sneller verwerken voor u.

Wij kunnen geen garantie geven op gedragen, gewassen kleding en op loslaten van glitters, veertjes of studs.
Gedragen of gewassen kleding wat naar ons retour wordt gestuurd, sturen wij naar u terug zodra de verzendkosten hiervan door u zijn overgemaakt.

Wil je elke week de foto's van onze nieuwe collectie ontvangen via Whatsapp?Meld je dan hier aan, dan voegen wij je toe!

Als je het leuk vindt, sturen we je elke week de foto's van onze nieuwe collectie via Whatsapp.