Algemene voorwaarden

Als u de track en trace code van uw pakketje nog niet hebt gekregen van ons, zit deze misschien tussen de spam. Retouren verwerken we altijd zo snel mogelijk, maar in drukke tijden in ieder geval binnen 14 dagen!
Heeft u een vraag over uw retour? Kijk eerst eens bij Veelgestelde vragen Misschien staat je antwoord er al tussen!

Wij verzenden met PostNL. We verzenden de bestellingen op de dagen dat we geopend zijn, we zijn open en verzenden van woensdag tot en met zaterdag .

Bestellingen geplaatst van zondag tot en met woensdag worden dus woensdag verzonden met PostNL.

Wilt u direct naar onze webshop? KLIK HIER

De verzendkosten van PostNL zijn € 5,-. In de maandan november en december rekent PostNL een toeslag die we helaas moeten doorberekenen van €0,25
Omdat we lage marges en niet te dure collectie hebben, kunnen we de bestellingen helaas niet gratis versturen.
Bestellingen vanaf € 100,- versturen wij wel gratis, maar komt een deel van de bestelling retour, waardoor het bedrag van de bestelling onder de €100,- komt, verrekenen we alsnog de verzendkosten

De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening, net als het risico voor de retourzending .

ALGEMENE VOORWAARDEN
– Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

1) U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren na ontvangst van de artikelen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. We stellen het heel erg op prijs als u de artikelen zo snel mogelijk retourneert, we zijn namelijk maar een klein winkeltje met een snel wisselende collectie en dan kunnen we er een ander ook snel weer blij mee maken!
Als uw retour buiten deze termijn aan ons wordt geretourneerd, sturen we uw een mail met een betaalverzoek voor de verzendkosten. Zodra deze zijn overgemaakt, kunnen we uw pakketje naar u terug sturen.

2) De goederen dienen ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Gedragen en gewassen kleding wat retour komt, sturen we naar u terug zodra de verzendkosten zijn overgemaakt.


3) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. Als u een artikel terug stuurt als brievenbus pakketje en het past niet door de brievenbus, krijgen wij een boete van PostNL van €4,85. We zijn genoodzaakt dit door te berekenen bij de retourbetaling.


5) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.


6) Vul op de retourkaart die bij uw pakketje zit, de naam in die bij het rekeningnummer hoort waarop het retourbedrag mag worden terug gestort en het bestelnummer van uw bestelling. Dan kunnen wij het retour sneller verwerken voor u.


7) Artikelen uit de SALE met een korting vanaf 30%, kunnen niet geruild of geretourneerd


8) De verzendkosten zijn 5 euro en bij een bestelling boven de 100 euro verzenden wij gratis. Mocht na retourneren van artikelen het totale bedrag van de bestelling onder de 100 euro komen, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten alsnog in rekening te brengen. In de piekperiodes van PostNL zijn we genoodzaakt de toeslag van PostNL door te berekenen in de verzendkosten.


9) De verzendkosten die door Klant zijn gemaakt bij de aankoop van het product worden niet begrepen onder de kosten voor het retourneren en blijven voor eigen rekening van Klant.

Wij kunnen geen garantie geven op gedragen, gewassen kleding en op loslaten van glitters, veertjes of studs.
Gedragen of gewassen kleding wat naar ons retour wordt gestuurd, sturen wij naar u terug zodra de verzendkosten hiervan door u zijn overgemaakt.

Elastan kan niet tegen temperaturen boven de 30 graden. Stoffen met elastan die met een hogere temperatuur dan 30 graden gewassen worden of in de droger worden gedaan herken je aan het “uitlubberen” van elastiek. De elastan lost op. Hier geven wij geen garantie op

TIP: Was uw nieuwe items de eerste keer apart