Verzending en retourneren

HET IS OP HET MOMENT ERG DRUK BIJ DE BEZORGDIENSTEN, VEEL PAKKETJES ZIJN VERTRAAGD, MAAR ALLES KOMT GEWOON AAN, ALLEEN SOMS IETS LATER.
We krijgen veel mailtjes en WhatsApps of het pakketje onderweg is, maar alle pakketjes zijn doordat er in deze tijd zoveel online besteld wordt helaas wat vertraagd.
Als u de track en trace code niet hebt gekregen van ons, zit deze misschien tussen de spam. Zo niet, stuur een mail, dan krijgt u deze alsnog.
Komt goed!

Wij verzenden met PostNL. We verzenden de bestellingen op de dagen dat we geopend zijn, we zijn open van woensdag tot en met zaterdag .

Bestellingen geplaatst van zondag tot en met woensdag worden dus woensdag verzonden met PostNL.

De verzendkosten van PostNL zijn € 5,-.
Omdat we lage marges en niet te dure collectie hebben, kunnen we de bestellingen helaas niet gratis versturen.
Bestellingen vanaf € 100,- versturen wij wel gratis, maar komt een deel van de bestelling retour, waardoor het bedrag van de bestelling alsnog onder de €100,- komt, verrekenen we alsnog de verzendkosten

Mocht u toch niet tevreden over een artikel zijn dan kunt het artikel natuurlijk ruilen of  retourneren in de winkel of met de post.

De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening, net als het risico voor de retourzending .

– Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:
1) U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren na ontvangst van de artikelen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. We stellen het heel erg op prijs als u de artikelen zo snel mogelijk retourneert, we zijn namelijk maar een klein winkeltje met een snel wisselende collectie en dan kunnen we er een ander ook snel weer blij mee maken!
2) De goederen dienen ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Gedragen kleding sturen we retour zodra de verzendkosten zijn overgemaakt.
3) De artikel(en) dienen aangemeld te worden op de website via de mail
4) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
5) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen 5 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.
6) Vul op de retourkaart de naam in die bij het rekeningnummer hoort waarop het retourbedrag mag worden terug gestort, dan kunnen wij het bedrag gelijk op de rekening terug storten als het pakketje bij ons binnen is!

Wij kunnen geen garantie geven op gedragen, gewassen kleding en op loslaten van glitters, veertjes of studs.

SHOP AFSPRAAKBoek je shop afspraak bij Via Villaggio

🎉🥳We mogen weer shoppen🥳🎉

Maak hier je afspraak om weer gezellig te komen winkelen bij Via Villaggio!

Wij hebben er zin in!