Algemene voorwaarden

Als u de track en trace code van uw pakketje nog niet hebt gekregen van ons, zit deze misschien tussen de spam of is het mail adres niet goed ingevoerd.
Retouren verwerken we altijd zo snel mogelijk, maar in drukke tijden in ieder geval binnen 14 dagen!
Heeft u een vraag over uw retour? Kijk eerst eens bij Veelgestelde vragen Misschien staat het antwoord er al tussen!

Wij verzenden met PostNL. We verzenden de bestellingen zo snel mogelijk van woensdag tot en met zaterdag, maar in ieder geval binnen 2 à 3 werkdagen

Bestellingen geplaatst van zondag tot en met woensdag worden dus woensdag verzonden met PostNL.

Wilt u direct naar onze webshop? KLIK HIER

Voor de verzendkosten van PostNL rekenen wij € 5,95
Omdat we lage marges en niet te dure collectie hebben, kunnen we de bestellingen helaas niet gratis versturen.
Ook als de hele bestelling geretourneerd wordt blijven deze voor eigen rekening van de Klant

De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening, net als het risico voor de retourzending .

ALGEMENE VOORWAARDEN
– Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

1) U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren na ontvangst van de artikelen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. We stellen het heel erg op prijs als u de artikelen zo snel mogelijk retourneert, we zijn namelijk maar een klein winkeltje met een snel wisselende collectie en dan kunnen we er een ander ook snel weer blij mee maken!
Als uw retour buiten deze termijn aan ons wordt geretourneerd, kunnen we het retour niet meer verwerken. U kunt uw retour dan ophalen bij ons in de winkel.

2) De goederen dienen ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Gedragen en gewassen kleding wat retour komt, verwerken wij niet, sturen wij niet terug en kunt u ophalen bij ons in de winkel.
Wij doen ons best om alles netjes op te sturen en stellen het zeer op prijs als u de artikelen ook netjes retour stuurt naar ons.


3) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
Let op: Brievenbuspakketjes krijgen van PostNL wel een Track& Trace code, maar PostNL doet hier nooit onderzoek naar als het kwijt raakt. 
Als je brievenbus pakketje kwijt raakt, wordt het dus niet terug gevonden
Als u een artikel terug stuurt als brievenbus pakketje en het past niet door de brievenbus, krijgen wij een boete van PostNL van €7,85. We zijn genoodzaakt dit door te berekenen bij de retourbetaling.


5) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.


6) Vul op de retourkaart die bij uw pakketje zit, de naam in die bij het rekeningnummer hoort waarop het retourbedrag mag worden terug gestort en het bestelnummer van uw bestelling. Dan kunnen wij het retour sneller verwerken voor u.


7) Artikelen met een korting van 30% of meer kunnen bij ons niet retour of geruild.
 Stuur je onverhoopt deze artikel(en) toch retour dan krijg je geen geld terug en wij sturen het ook niet meer aan je op. U kunt deze artikelen ophalen in de winkel


8) De verzendkosten van uw bestelling zijn 5,95 euro, de kosten van retourneren zijn de kosten die PostNL voor en pakket rekent 


9) De verzendkosten die door Klant zijn gemaakt bij de aankoop van het product worden niet begrepen onder de kosten voor het retourneren en blijven voor eigen rekening van Klant.

Wij kunnen geen garantie geven op gedragen, gewassen kleding en op loslaten van glitters, veertjes of studs.
Gedragen of gewassen kleding wat naar ons retour wordt gestuurd, kunt u bij ons ophalen in de winkel

Elastan kan niet tegen temperaturen boven de 30 graden. Stoffen met elastan die met een hogere temperatuur dan 30 graden gewassen worden of in de droger worden gedaan herken je aan het “uitlubberen” van elastiek. De elastan lost op. Hier geven wij geen garantie op

TIP: Was uw nieuwe items de eerste keer apart