Over ons

Welkom bij Via Villaggio!

Elke week gaan wij op zoek naar de leukste dingen die we kunnen vinden op het gebied van mode! Leuk en betaalbaar, zonder dat je eraan af ziet dat het zo goed betaalbaar is!
Wij doen dit met ontzettend veel plezier, passie en liefde en kopen elke week nieuwe collectie voor jullie in!

The story

Het verhaal van Via Villaggio begon in 2014. 
Vanaf dat moment wilden we graag doen wat we leuk vonden en dat dat iets met mode te maken moest hebben dat was zeker!
Barry heeft 16 jaar een heren modezaak gehad en Monique stond sinds 1989 op beurzen en markten onder andere met sieraden en accessoires.

Hoe leuk is het dat van ons allebei klanten die we kennen uit de periode van voordat we Via Villaggio begonnen, uit het hele land, nog steeds bij ons komen! Nu in ons gezellige winkeltje in Noord-Scharwoude.

We hebben twee jaar een winkel in Heiloo erbij gehad. Tijdelijk en na twee jaar konden we helaas niet in datzelfde pand blijven met hetzelfde contract en gingen we weer verder met de winkel waar het allemaal is begonnen.

En dat bevalt eigenlijk zo goed, dat we het voorlopig lekker zo laten. Niet te groot, lekker gemoedelijk, gratis parkeren voor de deur, de keuken zowat in de winkel, dus altijd cappuccino bij de hand!

De webwinkel was er altijd al, maar is dit jaar erg gegroeid. We proberen zo snel mogelijk, wekelijks, alle nieuwe artikelen erop te zetten
En dat een webwinkel evengoed zo leuk en persoonlijk kan zijn als onze fysieke winkel, merken we wel aan de positieve berichtjes die we krijgen van onze webwinkel klanten!

Als we zaterdagmiddag naar huis rijden, voelt het elke week weer alsof we de hele week gezellige visite hebben gehad!

Leuk als je een keer langskomt!

X
Barry&Monique