Travelstof kopen

Travelstof

Travelstof kopen doe je omdat travelstof kwaliteit een prettig draagbare kwaliteit is, want het heeft een comfortabele stretch, het is ademend, , is makkelijk wasbaar, sneldrogend, pillt niet, niet statisch en slijtvast.

Travelstof

Wij zijn fan van travelstof en zullen daarom altijd artikelen van travelstof kopen voor onze winkel.
Door de stretch van elastan draagt het bijzonder comfortabel, en wat ook heel fijn is, is dat deze stof ervoor  zorgt dat je figuur prachtig uitkomt.

Waar Travelstof kopen

U kunt uw travelstof artikelen nu online kopen bij Via Villaggio, klik hier
voor alle producten.

Wat is travelstof ook al weer?

Waarom onze Travel stof kopen? Travelsstoffen kreuken niet, drogen snel en je hoeft ze niet te strijken. Als je toch wilt strijken, gebruik dan altijd een doek op punt 1 tussen de bout en de stof, en gebruik geen stoom. Wassen op 30 graden zonder droogtrommel (niet nodig, het droogt snel), zo blijft je stof mooi. De stof is een combinatie van polyamide en elastische vezels. Polyamide zorgt ervoor dat zweet naar buiten wordt afgevoerd om te verdampen. De stof is antistatisch en behoudt zijn vorm. Geschikt voor jassen, jurken, rokken, tops, enz.

Wij hebben veel artikelen die je in travelstof kunt kopen. Broeken, hoodys, jurkjes, rokken. De meeste travelstof is gemaakt van polyamide met elastane en heeft een hoog draagcomfort. Je kunt bij ons travelstof kopen in verschillende prijsklassen. Het verschil zit hem dan in de kwaliteit van de stof of of een stof bedrukt is of niet.

Op onze socials Facebook en Insta laten we elke week zien welke travelstof artikelen we in de winkel en de webshop hebben. Leuk als je ons daar gaat volgen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

0 reacties op “Travelstof kopen

  1. Pingback: Chastar damesmode - viavillaggio.nl