G-Maxx nieuwe collectie 2021

G-Maxx najaar en winter 2021

G-Maxx nieuwe collectie 2021 Draag jij deze herfst of winter ook mooie en betaalbare dameskleding van Gmaxx? Die vind je altijd samen met de laatste mode bij Via Villaggio. Hier Bij ons kun je veel shirts, rokken, broeken, truien en jurken voor een betaalbare prijs met elkaar combineren.

G-Maxx dameskleding - G-Maxx nieuwe collectie 2021-www.viavillaggio.nl

G-Maxx nieuwe collectie 2021

Koop de nieuwste winter en najaarscollectie van GMAXX online
Nu stromen de nieuwste items van de collecties van G-Maxx Fashion Winter 2021-2022 artikelen binnen.

De nieuwe Gmaxx dameskleding collectie is samengesteld uit vele mooie materialen, zoals vegan leer, travelstoffen, satijn en suèdine!

Herfstmode artikelen met bijzondere details zie je terug in diverse populaire fashion items. De Teddy damesjas die je aan twee kanten kunt dragen is daar een goed voorbeeld van.

De mooie suedine broeken dragen zeer comfortabel. We hebben broeken van travelkwaliteit, met mooie prints in herfstkleuren. De warme bontjassen van G-Maxx zien er ook super mooi uit. Ze zijn mooi en comfortabel in prachtige natuurlijke tinten. Vergeet niet een vrouwelijke top onder je colbert te dragen.

EINDELOOS COMBINEREN MET GMAXX

De suedine blouses Kristie met leuke pofmouw kan jij heel goed samen dragen met een bijpassende suedine broek in dezelfde kleurt, zodat het net een jumpsuit lijkt. Het draagt fijner dan een pak aan één stuk en je kan het zo ook nog los op veel andere manieren met andere leuke items combineren. Je kunt ook een trui of een rok combineren met een stoere trui. Je krijgt dan een totaal andere look, helemaal als je er stoere boots onder draagt.

 

MATCH HIER JOU FAVORIETE G-MAXX KLEUR
De truien van G-maxx zijn gemaakt van zachte materialen gemaakt en goed wasbaar in de wasmachine. Doordat G-Maxx werkt met kleurthema’s, kan je alles goed met elkaar combineren. Je shopt heel makkelijk een leuke betaalbare trendy outfit bij elkaar.
Kom gezellig naar de winkel of bestel online
Heb je vragen? klik hier

Foto’s en filmpjes van de nieuwe collectie vind je op onze socials Facebook en Insta
G-Maxx nieuwe collectie 2121 hangt nu bij ons in de winkel